Εκλογές '96

ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΟΝΙΣΕ Ο Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

"Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για νέα έργα υποδομής στις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Τα έργα αυτά έχουν σκοπο να αναπλάσουν υποβαθμισμένες περιβαλλοντικά περιοχές και προωθούνται σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση".

Αυτό δήλωσε ο Ακης Τσοχατζόπουλος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με το Δημοτικό Συμβούλιο της Νεάπολης, ενώ έθεσε ως προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για τις δυτικές συνοικίες τη βελτίωση του περιβάλλοντος με πολεοδομικές και χωροταξικές παρεμβάσεις, την πολιτιστική ανάπτυξη με την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων της "Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 1997", καθώς επίσης και τη κατοχύρωση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την οργάνωση του περιφερειακού κράτους.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Νεάπολης Γρηγόρης Χατζησάββας αναφέρθηκε στην υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης του Δήμου, κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Τσοχατζόπουλου ως Υπουργού Εσωτερικών.

Αμέσως μετά ο κ. Τσοχατζόπουλος επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Νεαπόλεως όπου τόνισε ότι η τρίτη ηλικία μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην υπηρεσία υποστήριξης των ασθενούντων που έχει συγκροτήσει ο Δήμος Νεάπολης.

Στη συνέχεια ο κ. Τσοχατζόπουλος συζήτησε στην τοπική αγορά με επαγγελματίες και καταστηματάρχες για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων