Εκλογές '96

ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

ΑΘΗΝΑ, 10 Σεπτεμβρίου 1996 (ΜΠΕ)

Σε Αγρίνιο και Πάτρα θα περιοδεύσει σήμερα ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της εκλογικής εξόρμησης του.

Κατά τη χθεσινή ομιλία του στην Άρτα ο κ.Σημίτης, τόνισε ότι το δίλημμα των εκλογών είναι δεξιά η πρόοδος συντήρηση ή εκσυγχρονισμός.

Αναφερόμενος στη δήλωση Εβερτ ότι δύο ελληνικά αεροσκάφη θα αναχαιτίζουν κάθε τουρκικό, ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας πατριδοκάπηλο.

Ο Μιλτιάδης Εβερτ σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθες υποσχέθηκε άμεσες λύσεις στα θέματα της ανεργίας των αγροτών και στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Παράλληλα επισήμανε ότι θα υπάρξει αυστηρότερος έλεγχος στα επιδόματα που χορηγούνται στους ανέργους καθώς όπως ανέφερε υπάρχουν άτομα που εμφανίζονται ως άνεργοι, ενώ στην πραγματικότητα δουλεύουν και τα ταμεία τους χορηγούν τα επιδόματα.

Στην Αιτωλοακαρνανία περιοδεύει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ η Αλέκα Παπαρήγα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα θα επισκεφτεί το Κιλκίς.

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος θα μεταβεί στην Κρήτη. Ο Δημήτρης Τσοβόλας θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία και στις 8:30 το βράδυ θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στα Τρίκαλα.

© 1996 Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων